STAY IN, WORK OUT:
NDC en Podium TV presenteren:
“30 MINUTE WORK OUT”

Het zijn bijzondere tijden! Met de Corona perikelen zitten we in een situatie die niemand had kunnen voorspellen. Van iedereen die kan, wordt verwacht dat ze thuiswerken. Fulltime thuiswerken is niet altijd even praktisch. Naast een goede ergonomische werkplek en mogelijk kinderen op je ‘kantoor’ ontbreekt ook de dagelijkse beweging. Helemaal omdat de sportverenigingen en sportscholen ook gesloten zijn. NDC grijpt in!

 

“Hoe ga jij als ondernemer en/of marketingmedewerker om met de Corona perikelen? Volg ons dossier: Van vandaag naar morgen.

Doel

Bewegen houdt je fit. Fit om te werken. Fit om ziekte te voorkomen. PodiumTV en NDC willen iedereen fit houden in deze periode, waarin sportscholen gesloten zijn en we massaal binnen moeten blijven. Dit willen ze doen met een uitzending van een half uur waarin je voor de tv thuis een work out kunt doen. Met materialen die we allemaal in huis hebben en waar we dus niet de deur voor uit hoeven. Hiervoor is /CMCG gevraagd om op (hele) korte termijn een concept uit te werken. En zo iedereen fit te houden tijdens de periode van ‘quarantaine’. 

STAY IN, WORK OUT

Uitwerking

Middels een Crossmediale campagne moet de Noorderling aangezet worden om tijdens de ‘quarantaine’ periode fit te blijven vanuit huis. De uitstraling moet hip en huiselijk zijn met Lotte als middelpunt.

Hiervoor zijn de volgende middelen zijn gerealiseerd:

 • Concept en design
 • Logo + huisstijl
 • Print advertenties
 • Online banners
 • Social Media beeldmateriaal
 • Graphics voor video

 

Credits

Concept en Design:
Hylbrand Jan Hibma

Campagnemanagement:
Tatjana Eerhart

Verantwoordelijk bij de klant:
Jelle Haaima

Videoproductie:
Podium TV

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze case of over online strategie, webdesign of -bouw? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam

  E-mailadres

  Ik wil informatie over:

  Laat een reactie achter

  Gerelateerde projecten