In samenwerking met Winestein, ontwikkelde NW12 een vernieuwend retail concept voor een ‘interactief wijnschap’. Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten is Winestein met dit concept door Vakcentrum Kaas & Delicatessen Winkels Nederland verkozen tot winnaar Beste Noviteit 2013.

Welke wijn past het beste bij mijn gerecht? Welk karakter heeft de wijn? Op welke temperatuur serveer ik hem en in welk glas? Het antwoord op deze vragen en veel meer informatie krijgt u van WineStein, de digitale sommelier. Met WineStein, heeft u altijd een deskundig wijnadvies bij de hand. Het gebruik van WineStein is eenvoudig; met een paar simpele handelingen krijgt u al een lijst van de beste wijnen bij uw gerecht. U hoeft geen wijnkenner meer te zijn om een deskundig wijnadvies te geven! Uniek is dat WineStein ook bij uw favoriete wijn het beste gerecht kan zoeken.

Beleving op de winkelvloer! Zelf ontdekken, zelf kiezen. Dat is wat eigentijdse en kritische consumenten willen. De interactieve WineStein Kiosk vult die behoefte in. Hij is gebruiksvriendelijk, ziet er stijlvol uit en geeft snel het juiste advies uit een compleet assortiment. Hij neemt minimale ruimte en geeft maximaal profijt. Desgewenst kan de kiosk ook op maat gemaakt worden voor uw winkel.

U kunt de Winestein App hier downloaden. NW12 is op dit moment samen met V12 Online engineers bezig met versie 3.0 van de Winestein app.

Voor meer informatie kunt u terecht bij WineStein.

NW12-WINESTEIN-6 NW12-WINESTEIN-3 NW12-WINESTEIN-1 NW12-WINESTEIN-2 NW12-WINESTEIN-8-777x1024 NW12-WINESTEIN-7 NW12-WINESTEIN-4
Advies: Bert Rappange

Design: Jan de Vries

Project management: Marieke Rink

App ontwikkeling: Frans Reitsma

App development: Joris  van der Burgh

Verantwoordelijk bij klant: Roger Theunissen, Jan Baltussen

Laat een reactie achter

Gerelateerde projecten