Nadat wij een restyling van het logo en de huisstijl hebben doorgevoerd, hebben wij voor Paques de complete brochurelijn vernieuwd. De corporate brochure, productbrochures en caseleaflets zijn voorzien van een nieuw design. Vanuit iedere productgroep is een kleurcodering vastgesteld, welke in alle items zijn doorgevoerd.

Daarnaast zijn er 3D tekeningen gemaakt van de installaties. Op deze tekeningen wordt weergegeven wat de verschillende onderdelen in de reactor ten doel stellen. Ook is het gehele proces middels pijlen te volgen.

Paques levert wereldwijd installaties voor het zuiveren van water, gasstromen en verbeteren van de zwaveltechnologie. Paques heeft daarbij als doel om uit deze installaties waardevolle hulpbronnen te winnen die opnieuw gebruikt kunnen worden of resulteren in een natuurlijke uitstoot. Paques heeft vestigingen in Canada, India, China, Brazilië en het hoofdkantoor in Nederland.

PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG1 PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG2 PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG3 PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG5 PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG6 PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG7 PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG8 PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG9 PAQUES-BROCHURELIJN-CMCG10LR_annamox_A2_v4LR_Astrasand-01LR_BiopaqICA2_v5LR_Thiopaq_v3
Doelstelling: nieuwe huisstijl doorvoeren in de Paques brochures

Doelgroep: klanten en relaties Paques

Concept en design: Jan de Vries, Chris Pool, Berend Gjaltema

Account- en projectmanagement: Hiltsje Nijdam, Tjimka Bakker

Verantwoordelijk klant: Vincent van Vuure, Thomas Braun

Laat een reactie achter

Gerelateerde projecten