Nefit VSK 2016

Elke twee jaar presenteert Nefit de nieuwste ontwikkelingen op de VSK in Jaarbeurs Utrecht. ‘Kennis omhoog, verbruik omlaag’ is het thema van 2016. VSK is binnen de Benelux de meest toonaangevende beurs op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek.

Strategie

In samenwerking met standbouwer Dekoteam heeft CMCG het ontwerp en concept ontwikkeld voor de standpresentatie (ruim 600m2) van Nefit. Het centrale thema is ‘Klaar voor de toekomst’. Niet alleen op het gebied van innovatieve, energieneutrale producten, maar ook als ijzersterk Nederlands merk. Nefit maakt inmiddels al jaren deel uit van het wereldconcern Bosch en op VSK 2016 wordt deze verbintenis duidelijk zichtbaar. De gehele standpresentatie is ontworpen in de nieuwe huisstijl ‘Nefit een merk van Bosch. Nefit: vertrouwd en vernieuwd. De gehele uitstraling is hierdoor licht en open en nodigt uit voor bezoekers.

Uitwerking

Op de stand zien we grote videoschermen met presentaties rondom het thema, bestaande en nieuwe producten van Nefit. Op de sfeervolle wanden komen product en emotie samen. Voor wie meer wilde weten waren de door CMCG ontwikkelde productvideo’s een uitkomst.

Resultaat

Als marktleider presenteert Nefit tijdens de VSK een nieuwe generatie warmtepompen: Nefit EnviLine met maar liefst 48 combinaties. Ook verschillende nieuwe online diensten en services waren zichtbaar, waaronder online offerteservice en IFTTT ondersteuning.

De beurs vindt iedere 2 jaar plaats in februari en wordt bezocht door ruim 30.000 vakmensen.

Video’s

Landingspage nefit.nl/vsk

 • Alle VSK video’s
 • Beursnoviteiten
 • Alle producten op de VSK

Credits

Doelgroep:
Installatiebranche

Account:
Isabelle Adema

Projectmanagement:
Vera Wildenbeest en Sybrit Pen

Thema concept:
Jan de Vries

Engineering:
Chris Pool en Douwe Jan Hibma

Video:
Steven Emmelkamp

Standbouw en beurspresentatie:
Dekoteam

Verantwoordelijk bij klant:
Jan Bosch, Sandra Verbrugge en Jan Blom

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze case of over de mogelijkheden van strategische positionering? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam

  E-mailadres

  Ik wil informatie over:

  Laat een reactie achter

  Gerelateerde projecten