Nefit – Najaarscampagne 2015

Ieder jaar start Nefit een najaarscampagne tijdens de start van het stookseizoen. Dit jaar draait het vooral om de vraag: waarom een Nefit? In samenwerking met Crossmedia Communicatiegroep werd de najaarscampagne voor 2015 gelanceerd.

Strategie

Waarom eigenlijk een Nefit? Dit doen we vanuit de belangrijkste kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaar, ervaring, comfortabel, intelligent en zuinig. Argumentatie hiervoor is omgezet in persoonlijke testimonials van gebruikers en van installateurs. Samenvattend vertellen we Nefit. Zo Easy kan het zijn.
De taak aan CMCG om deze boodschap zo effectief mogelijk over te brengen aan de doelgroepen.
De consument is geïnformeerd door een nationale televisie- en radiocampagne, actiewebsite en bannercampagnes. Daarnaast maakt de cash-back actie de aanschaf van een Nefit voor de consument nog interessanter.

Uitwerking

Dealercommunicatie
De campagne is crossmediaal ingezet en bestaat uit dealercommunicatie met direct mailings, een actiewebsite en promotionele ondersteuning. Dealers kunnen gebruik maken van promotiemateriaal beschikbaar gesteld door Nefit.

Consumentencampagne
De consumentencampagne startte in oktober. Via een grootschalige mediacampagne op radio, televisie en online. TV- en radiocommercial zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan, met dezelfde conclusie: Nefit. Zo Easy kan het zijn.

Resultaat

Alle onderdelen van de Nefit najaarscampagne zijn ontwikkeld door CMCG. Naast de strategie, concept en idee is CMCG ook verantwoordelijk voor productie van de tv- en radiocommercial en alle printuitingen.

TV- commercial

Credits

Strategie:
Bert Rappange

Concept:
Jan de Vries

Accountmanagement:
Isabelle Adema

Design:
Steven Emmelkamp, Chris Pool en Douwe Jan Hibma

Models en casting:
Sjoerdje Drijfholt

Media:
OMD

Campagne management:
Vera Wildenbeest en Sybrit Pen

Verantwoordelijk bij klant:
Jan Bosch en Jan Blom

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze case of over de mogelijkheden van strategische positionering? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    E-mailadres

    Ik wil informatie over:

    Laat een reactie achter

    Gerelateerde projecten