Introductie Antaris X

De introductie van een nieuw product is altijd spannend. Helemaal als deze in het topsegment van het bedrijf valt. Aquatec presenteert de nieuwe Antaris X! Deze sloep heeft álles wat je van Antaris mag verwachten, volledig gericht op de wensen van de klant. Een stoer eigentijds design met een strak lijnenspel, een ruim en modern interieur, superieure vaareigenschappen en een hoogwaardige afwerking. Een prachtig product om in de markt te zetten.

Doel

Aquatec heeft /CMCG gevraagd mee te denken over de introductie van de nieuwe Antaris X en te ondersteunen bij het in de markt zetten van deze sloep. Hierbij tevens ondersteuning bieden bij de uitwerking van diverse marketingmiddelen. De doelgroep hierbij was B2C met de focus op bovenmodaal. De bestaande klantenkring was hierbij de primaire doelgroep. De introductie vond plaats op de werf tijdens een speciale VIP-avond.

Uitwerking

Op basis van een brainstorm sessie in combinatie met het draaiboek van activiteiten die Aquatec reeds had, werd bepaald welke crossmediale middelen er ingezet zouden gaan worden. De activatie van een specifiek geselecteerde doelgroep voor deelname aan de VIP-avond was prioriteit nummer één. Dit is gedaan aan de hand van gepersonaliseerde uitnodigingen met een digitale follow-up. Registratie vond online plaats middels een koppeling tussen de website en een Google spreadsheet. Ter ondersteuning van de avond zijn er een aantal offline middelen gerealiseerd. 

De avond zelf was door Aquatec tot in de puntjes georganiseerd en een groot succes. De intensieve samenwerking heeft het geheel wat ons betreft tot een succes gemaakt.  

Voor de introductie zijn diverse crossmediale middelen uitgewerkt: 

 • Promovideo Antaris X 
 • Aftermovie VIP-avond
 • Social media campagne
 • Diverse digitale nieuwsbrieven
 • Diverse advertenties en banners
 • Informatiebrochure
 • Landingspage
 • Uitnodiging VIP avond
 • Goodiebag

Om deze middelen te realiseren zijn er diverse teksten opgemaakt en beelden geschoten. 

Video: Introductie Antaris X

Credits

Concept en Design:
Pieter Dijkstra

Campagnemanagement:
Jildou Hellema

Social media:
Jasper Veldhuis

E-mail marketing:
Jelco de Vries

Fotografie:
Kweekvijver Noord

Video:
Kweekvijver Noord

DTP-werkzaamheden:
Kweekvijver Noord

Tekstschrijver:
Esther van Opzeeland

Verantwoordelijk bij klant:
Klaas Schiphof en Dick Dalman

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze case of over online strategie, webdesign of -bouw? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam

  E-mailadres

  Ik wil informatie over:

  Laat een reactie achter

  Gerelateerde projecten
  Vissenscanner app headerE-mailmarketing