Webshop – Muziekhandel De Snaar

Muziekhandel de Snaar, sinds 1978 dé dealer voor: Fender, Gretsch, Taylor, Martin en vele andere bekende merken. Gevestigd in Heerenveen en de buren van CMCG. Tijd voor de volgende stap voor De Snaar; een overkoepelende webshop, kassasysteem en nieuwe website.

Strategie

Muziekhandel De Snaar verkoopt voornamelijk gitaren en bijbehorende accessoires door heel Nederland. Om mee te gaan met de moderne technieken werd het tijd voor zowel een website, webshop als een nieuw kassasysteem. Door het gebruik van het platform Afosto kan je deze online en offline verkopenmethoden bundelen in één systeem. Gemak en efficiëntie, ideaal voor De Snaar en haar klant.

Uitwerking

De Snaar maakt gebruik van het platform Afosto, omdat de behoefte zo naar wens kan worden ingevuld. Afosto bespaart tijd, verhoogt de omzet en geeft meer inzicht in je administratie. Het is een gebruiksvriendelijk systeem met een overzichtelijke gebruikersinterface. De Snaar kan zo gemakkelijk producten toevoegen, de voorraad beheren en inzicht krijgen in omzet, winst en verlies. Het platform heeft echter nog meer voordelen: het is geschikt voor desktop en online devices, klantvriendelijk en zoekmachine geoptimaliseerd.

Credits

Doelstelling:
Gebruikersvriendelijke website, webshop en kassasysteem

Campagne management:
Sybrit Pen

Online marketing consultants:
Frans Reitsma & Rienk Doevendans

Afosto:
Tjeuke Horsten

Verantwoordelijk bij klant:
Harry de Vries & Jeroen van Bockhooven

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze case of over de mogelijkheden van strategische positionering? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    E-mailadres

    Ik wil informatie over:

    Laat een reactie achter

    Gerelateerde projecten