Onze klant Batavus wordt regelmatig geconfronteerd met aanbieders van social media tools. Elke tool heeft zo zijn eigen visie, mogelijkheden en prijsstelling. Maar wat nu te doen? Welke tool past perfect bij het bedrijf, de interne organisatie en de ambities van Batavus?

Batavus vroeg Crossmedia Communicatiegroep om een onafhankelijk advies. Vanuit onze expertise hebben wij een longlist gemaakt van tools die goed bekend staan en voor Batavus relevant zouden kunnen zijn. Na een oriëntatiegesprek zijn de eisen en wensen van de klant bepaald, en op basis hiervan is de longlist teruggebracht tot een shortlist.

Het uiteindelijke advies bestond uit conclusies over de tools op de shortlist en een uiteindelijk primair en secundair advies. Ook in de implementatie van de tool en de begeleiding van het gebruik speelt de Crossmedia Communicatiegroep een belangrijke rol.

batavus-some-cmcg-1 batavus-some-cmcg-2 batavus-some-cmcg-3 batavus-some-cmcg-4 batavus-some-cmcg-5 batavus-some-cmcg-6 batavus-some-cmcg-7
Klant: Batavus
Opdracht: Social media advies
Social media: Bart van der Kooi
Verantwoordelijk bij klant: Ria Veld, Kim Wilbring

Laat een reactie achter