In samenwerking met Trendwatcher Adjiedj Bakas organiseert Adecco Group Nederland ook in 2014 weer spraakmakende trendseminars.

In april dit jaar verkeerde de trendwatcher weer in topvorm en inspireerde een groot aantal klanten van Adecco Group Nederland op diverse locaties in Nederland.

Tijdens een uitgebreid ontbijt werden alle facetten van sportiviteit op het werk belicht. Naar aanleiding van de trendsessie werk wederom een eigentijds trendboekje samengesteld. Deze keer in een nieuw jasje.

Sportiviteit op het werk is alweer het vierde trendboekje uit het samenwerkingsinitiatief van Adecco Group Nederland en trendwatcher Adjiedj Bakas.

Blader hier door het boekje:

 

ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-1 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-2 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-3 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-4 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-5 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-6 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-7 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-9 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-10 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-11 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-12 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-13 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-14 ADECCO-BAKAS-SPORT-CMCG-15


Concept en design: Jan de Vries

Graphic engineering: Berend Gjaltema

Online strategie: Jeroen Smits

Social media: Bart van der Kooi

Email marketing: José Buiter

Campagne management: Isabelle Adema, Marieke Rink

Verantwoordelijk bij klant: Rinus Wittenberg

Laat een reactie achter