OnlineUserManual / Al je gebruiksaanwijzingen binnen één online systeem.

Wie beheert bij jou de bestanden voor de gebruiksaanwijzingen? Over hoeveel drukkerijen en studio’s zijn die bestanden verspreid? Met het OnlineUserManual systeem beheert u online alle teksten, beelden, revisies en de distributie.

OnlineUserManual: gebruiksaanwijzing 2.0

Verras jij je klant nog steeds met bergen onleesbare gebruiksaanwijzingen? Dat kan toch niet meer? Maak ook van de aankoop een merkbeleving en verras je klant met een gratis app. Gemaakt en te beheren via het eigen CMCG OnlineUserManual systeem. Geen onnodige papierverspilling meer. Een app die de klant kan installeren op zijn mobiel of tablet. Alles kan. Instructievideo’s, downloadlinks naar de laatste updates, het laatste nieuws over je product, vertalingen. En voor jouw merk het belangrijkste: de klant registreert in no-time zijn product voor de garantie en jij beschikt over een onschatbare database van gebruikers!

Al je gebruiksaanwijzingen binnen één online systeem

Wie beheert bij jou de bestanden voor de gebruiksaanwijzingen? Over hoeveel drukkerijen en studio’s zijn die bestanden verspreid? Met het OnlineUserManual systeem beheert u online alle teksten, beelden, revisies en de distributie.

Dit is wat je bespaart

Geen design en DTP kosten, geen drukwerk en afwerkkosten en geen papierkosten. Bespaar enorm op de kosten die je maakt om die gebruiksaanwijzingen te verpakken. Tel al die kosten eens op en bereken dat op jaarbasis. Daar wordt de financial controller blij van!

cmcg-onlineusermanual-3

De ultieme vorm van content marketing

Alle teksten, beelden, video’s en downloads beheer je binnen één systeem. Die data kun je digitaal toegankelijk maken op internet. Allemaal meertalige, relevante content die verwijst naar jouw merk. Dus subliem voor SEO!

Klantdata van onschatbare waarde

De klant download de OnlineUserManual op zijn mobiel of tablet. Via de app registreert hij zijn product. Op dat moment beschik je dus over zijn/haar gegevens. En die gegevens kun je vervolgens optimaal inzetten voor marketing en verrijking: e-mail nieuwsbrieven, locatie gegevens, directe communicatie, up-sell en cross-sell. Kortom: big data!

Direct aan de slag met de online gebruiks-aanwijzing?

Bekijk hier alle mogelijkheden van de OnlineUserManual of bel direct voor een demo: 0513 656 999.