Chat with us, powered by LiveChat

Zoekmachine optimalisatie: het draait allemaal om relevantie

Het draait allemaal om relevantie

Welke zoekwoorden zijn relevant voor de aangeboden producten en diensten en op hoeveel relevante websites staat er een link naar jouw website? Zijn dit ook echt de websites waar je doelgroep zich bevindt? Het is belangrijk om in zoekmachines een hoge positie af te dwingen. Onze SEO consultants brengen een goed uitvoerbaar advies uit. Met behulp van de juiste technische SEO componenten en de expertise van ervaren SEO copywriters zetten wij de website op scherp. Zoekmachine optimalisatie resulteert in betere zoekresultaten op relevante trefwoorden, meer leads, meer potentiële klanten en een optimale zichtbaarheid in zoekmachines als Google en Bing.

Een relatie met Google

Hoe verleid ik Google, hoe verleid ik potentiële klanten? Dat zijn de principiële vragen die je stelt als je bezig bent met zoekmachine optimalisatie. Het is dringen op internet, dus wie vooraan komt te staan, maakt de eerste klap. Bij de Crossmedia Communicatiegroep ontdoen we SEO consultancy van het ‘hocus pocus imago’. Kijk gerust met ons mee, dat maakt veel helder.

Met Google Analytics kunnen we een schat aan objectieve informatie verzamelen over het klik- en leesgedrag van jouw websitebezoekers. Dat biedt een gedegen basis voor verbeterpunten, gericht op de technische component, de tekstcomponent en de populariteitscomponent. We stemmen de architectuur van de website af op de Google indexeringsmethodiek, waarbij we het gebruiksgemak voor de bezoeker als hoogste prioriteit hanteren. We analyseren welke zoekwoordcombinaties relevant zijn en zetten desgewenst inventieve SEO copywriters aan het werk.

Direct aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van zoekmachine optimalisatie. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Van strategisch advies tot (online) activatie. Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter