Chat with us, powered by LiveChat

Zoekmachine marketing: bereik je klanten online

Bereik je klant online

Met online marketing bereik je je klanten online. Dat kan op verschillende manieren. Via social media, e-mailmarketing of via zoekmachines. Zoekmachine marketing is één van de instrumenten waarmee je effectief je klant kunt bereiken en behouden. Bovendien geldt het als versterking van je merk. Er zijn diverse vormen van zoekmachine marketing met elk zijn eigen eigenschappen en voordelen.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO, Search Engine Optimalization) draait om relevantie. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen, zowel technisch als tekstueel, kunnen klanten jouw website sneller vinden. Zoekmachine optimalisatie resulteert in betere zoekresultaten op relevante zoekopdrachten van je doelgroep. Lees meer over zoekmachine optimalisatie.

Online adverteren

Een andere manier van zoekmachine marketing is online adverteren. Via Google en Bing kun je advertenties kopen die in de zoekresultaten verschijnen zodra er op een bepaald zoekwoord wordt gezocht. Met Google Adwords, of via Bing Ads kunnen we daarna gericht adverteren op zoekmachines en social media. Zo komt jouw boodschap altijd bij de juiste doelgroep terecht. Lees meer over online adverteren.

Display advertising

Met display advertising kun je de boodschap op een visuele manier bij je doelgroep onder de aandacht brengen. Display advertising draait om beeld en video (rich media). De advertenties staan op websites die de doelgroep bezoekt en zijn zichtbaar op alle mobiele apparaten. Met display advertising bereik je een groot publiek. Daardoor is het een handig middel om je naamsbekendheid te vergroten. Lees meer over display advertising.

Web Analytics

Web analytics gebruik je om je online inspanningen, door middel van zoekmachine marketing, te analyseren en vervolgens te optimaliseren. Google Analytics is hier een goed, veel gebruikt, voorbeeld van. Met web analytics kun je analyseren en resultaten meten. Hoe gedragen mijn websitebezoekers zich? Hoe lang blijven ze op mijn website? Welke campagne levert de meeste conversie op? Lees meer over web analytics.

Usability

Usability draait om de gebruiksvriendelijkheid van je website. Onze experts kunnen je hierbij helpen en je gegevens analyseren. Na de rapportage optimaliseren we je website waardoor we deze verbeteren voor je bezoekers. Lees meer over usability.

Mobile marketing

Met mobile marketing kun je op een interactieve manier en met een persoonlijke toets één op één verbinding maken met je doelgroep. Er zijn de laatste tijd veel mogelijkheden bijgekomen qua techniek en vorm van de boodschap. Lees meer over mobile marketing.

Direct aan de slag met zoekmachine marketing?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van search engine advertising. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Van strategisch advies tot online activatie. Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter