Wire framing als basis voor je website

Te laat nadenken resulteert in 100x hogere kosten

In een vroeg stadium goed nadenken over je website, app of online systeem bespaart op termijn enorm veel geld. Wanneer een ontwikkeltraject eenmaal opgestart is, zijn wijzigingen vaak erg kostbaar terwijl deze op de tekentafel gemakkelijker konden worden doorgevoerd. Op die tekentafel maken we functioneel ontwerpen die uitgebreid beschrijven wat het eindresultaat van een project moet zijn.

Samen alle invalshoeken bekijken

In een aantal sessies met designers, ontwikkelaars, eigenaars en gebruikers bekijken we het project vanuit alle invalshoeken. We schetsen, brainstormen, schaven en schuren tot een we een basisdocument in de vorm van een ware frame en functioneel ontwerp hebben wat als uitgangspunt geldt. Dit is als het ware de bouwtekening van het huis. Wanneer dit eenmaal gereed is kunnen de bouwers aan de slag.

Direct aan de slag met wireframing en functioneel ontwerp?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van ontwikkeling van websites. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Van strategisch advies tot (online) activatie. Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter