Je herkent het vast: je bezoekt een site en moet je e-mailadres achterlaten om iets te mogen downloaden of om bepaalde gegevens te bekijken, met alle risico’s van dien. 10 minute mail biedt een uitkomst!

Een e-mailadres is een waardevol iets en net als bijvoorbeeld je 06 nummer ben je vaak voorzichtig met het weggeven ervan. Toch kom je er vaak niet onderuit wanneer je op internet specifieke informatie wilt bekijken, een website wilt testen of testversies van software wilt downloaden.

Eenvoudig omzeilen

Er is een manier om dit heel eenvoudig te omzeilen. Wanneer je naar 10minutemail.com gaat, zie je meteen op de homepage een uniek e-mailadres. Dit adres kun je gedurende 10 minuten gebruiken. Je kopieert het e-mailadres en gebruikt voor de registratie op een website. De homepage van 10 minute mail is ook meteen je tijdelijke inbox. Veel registraties vergen namelijk het aanklikken van een link welke in een e-mail wordt verzonden. Na je registratie kun je door de homepage te vernieuwen je mailtjes bekijken en de link aanklikken om een registratie compleet te maken.

Wel snel registreren want na 10 minuten vervalt je adres!

Laat een reactie achter