Tijd voor social media professionalisering

Een professionele aanblik

Je hebt veel accounts op verschillende social media. Je gebruikt ze tevens regelmatig. Maar al die diverse sociale kanalen zijn continu aan het veranderen. Qua functionaliteit, maar ook qua uiterlijk. Dat zorgt voor veel werk: alles aanpassen aan de nieuwe standaard, vaak zonder dat je van tevoren weet wanneer dit komt. En met accounts van vestigingen, lokale winkels, dealers, merken en andere bedrijfsonderdelen, ben je wel even bezig. Dat kan je natuurlijk ook uitbesteden, want het komt eigenlijk altijd ongelegen.

Social media professionalisering

De snelle ontwikkelingen op social media gebied zorgen er voor dat er een wildgroei aan accounts verschijnt op legio social networking sites. Ook van je bedrijf, merken, producten en diensten. Aangemaakt door de juiste afdeling, maar soms ook op eigen initiatief door eigen medewerkers of door lokale vestigingen. Onze Social Media Scan biedt mogelijkheden om dit inzichtelijk te krijgen. Maar dan staat je nog wat anders te wachten…

De accounts zijn jaren geleden aangemaakt, nooit geüpdatet en in de vergetelheid geraakt. Het oude logo staat nog als profielafbeelding ingesteld. Er staat een achtergrond die de tekst niet meer leesbaar maakt. Kortom: de professionele uitstraling die je als organisatie ambieert is ver te zoeken.

Wij helpen je om alle accounts te professionaliseren. Wij leveren beelden, profielfoto’s, achtergronden en headerbeelden aan in je eigen huisstijl en op de juiste formaten. Indien nodig publiceren wij het op de bewuste accounts of zorgen we voor een uitgebreide handleiding om dit door je medewerkers, afdelingen of vestigingen te laten doen. En voor hulp en (doorlopende) ondersteuning daarbij kunnen wij ook een rol vervullen.

Het eindresultaat is dat al je zakelijke en persoonlijke accounts in de huisstijl van uw organisatie zichtbaar zijn, waardoor de organisatie en het merk de uitstraling krijgt die het verdient. Ook op social media.

Offerte op maat?

Afhankelijk van de situatie doen wij een offerte op maat. We kunnen ondersteunen of alles uit handen nemen. Mail of bel direct voor de mogelijkheden: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter