Social media consultancy: snel op de hoogte

Snel op de hoogte van relevante ontwikkelingen

De wereld is nog nooit zo dynamisch en complex geweest als tegenwoordig. Ontwikkelingen in techniek, technologie, economie en maatschappij volgen elkaar razendsnel op. Digitale ontwikkelingen zijn niet bij te houden, laat staan de veranderende landschappen op social media gebied. En dan is er ook nog het dagelijks werk dat doorgaat. Om handen en voeten te geven aan social media en de bijbehorende strategie, adviseren wij periodiek over de voor jou relevante ontwikkelingen. We adviseren direct en geven handreikingen. Zodat je deze zelf kunt uitvoeren of aan ons uitbesteden.

Social media advies

Eenmaal actief met social media is het noodzakelijk om continu de strategische keuzes tegen het licht te houden. Liggen we nog op koers om de social media doelstellingen te halen? Zijn er ontwikkelingen in de organisatie waar op ingespeeld moet worden? Zijn er wisselingen in personeel en functies intern?

Maar ook de externe factoren zijn belangrijk om in de gaten te houden. Welke ontwikkelingen zijn er in het social media domein? Ontstaan er nieuwe verhoudingen tussen de belangrijkste social media kanalen? Zijn er nieuwe populaire kanalen ontstaan? Zit je doelgroep nog steeds op dezelfde netwerken of zijn ze ‘verhuisd’? Daarnaast ontstaan er regelmatig nieuwe functionaliteiten bij alle sociale media. Het is ondoenlijk om dit allemaal bij te houden.

Wij hebben experts die alle ontwikkelingen voor jou bijhouden en je daar regelmatig over bijpraten. Wij kunnen meedenken met het uitvoeren van de gekozen Social Media Strategie, bijvoorbeeld door periodieke consultancy afspraken. Een expert bespreekt dan de voortgang van de strategie, hoe hier operationeel handen en voeten aan gegeven kan worden, hoe doelstellingen gemeten kunnen worden en hoe je bedrijf zich aan kan passen aan wisselende omstandigheden op social media gebied.

Advies op maat?

Wij zijn zeer flexibel als het op advies aan komt. Wil je wekelijks overleggen, dan kan dat. Maar halfjaarlijks of elk jaar een uitgebreide update sessie is ook mogelijk. Mail of bel voor de specifieke mogelijkheden: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter