CMCG zet samen met Type1 Media in op performanced based marketing

Crossmedia Communicatiegroep en Type1 Media zetten gezamenlijk in op data-driven, performanced based marketing

Marketeers stellen hoge eisen aan de rentabiliteit van hun marketinginspanningen. De exponentiële groei van data en het aantal online communicatiekanalen maken die rentabiliteit echter niet altijd inzichtelijk. Al in 2004 bedachten de marketeers binnen de Crossmedia Communicatiegroep hier de eerste oplossing voor: het LeadQ lead management platform.

LeadQ heeft zich in de afgelopen tien jaar bewezen als rendabel marketing management platform voor onder meer Essent, Ohra, SNS Reaal en Nefit.
De marketingmanager kan met LeadQ online marketingcampagnes van A tot Z beheersen en de sales conversie vele malen vergroten. Zo geeft het LeadQ platform een compleet inzicht in de totale rentabiliteit van een cross mediale marketing campagne.

Om de groei en uitbouw van het LeadQ platform te versnellen, is de Crossmedia Communicatiegroep een samenwerkingsverband gestart met Type1 Media. Type1 Media wordt geleid door Joeri Hofman (voormalig IDT, Wegener en manager performance Sanoma Media) en Philip Klop (online performance adviseur van onder meer Delta Lloyd, Nationaal Spaarfonds, Proteq, RouteMobiel, Energiedirect.nl).

LeadQ zal zich door deze samenwerking in de komende tijd (internationaal) ontwikkelen tot hèt platform voor cross-mediale data-driven marketing. De eerste klanten (Persgroep Nederland, Carl Zeiss Vision) maken al actief gebruik van deze unieke samenwerking.

Additionele informatie:

Crossmedia Communicatiegroep (CMCG)
Sinds 1994. Het grootste bureaunetwerk van Noord Nederland met vestigingen in Heerenveen, Groningen en Amsterdam. Ontwikkelt cross media concepten en campagnes voor toonaangevend klanten. Van creatie tot het sturen op meetbare resultaten.

Type1 Media
In 2012 opgericht door Joeri Hofman en Philip Klop. Gespecialiseerd in het cross-mediaal ontwikkelen en uitvoeren van data gedreven (online) performance marketing. Naast consultancy en executie ook uitgever van concepten, zoals gratisgift.nl.
Type1media.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Rappange, commercieel directeur Crossmedia Communicatiegroep. Telefoon 0513- 656999 of per e-mail info@cmcgroep.nl

Laat een reactie achter