Crossmedia Communicatiegroep: Since 1994

1 januari 1994 -20 jaar geleden- startten Bert Rappange en Gert Veldhuis met NW12. Niet wetende dat ze aan de vooravond stonden van heel veel veranderingen in het marketing vak. Van een beetje fingerspitzengefühl en een schetsje, naar strategische merkpositionering en KPI’s. Van een doka naar multimedia werkstations. Van een modem naar breedband internet. En van zenden naar dialoog.

Afgelopen twintig jaar zijn wilde jaren geweest. Binnen de kaalslag in de branche heeft NW12 stand weten te houden. En hebben ze twee crisisperioden overleefd. Hoe? Door te ondernemen, continu proberen twee stappen voor te lopen op de markt en alle ontwikkelingen. Voorop lopen met specialistische diensten en producten. Waarvan velen toen riepen: ‘Moat it allegearre wer oars? (Moet het allemaal weer anders?). De Friese mentaliteit die ze echter ook steeds stevig met twee poten op de grond heeft laten staan.

Het heeft NW12 geen windeieren gelegd. Nu met meer dan 70 klanten. Maar ook werkgelegenheid en continuïteit voor bijna 50 collega’s binnen de expertteams van de Crossmedia Communicatiegroep. 2014 doen we waar we altijd al goed in waren, onderscheid geven aan merken voor klanten!

Laat een reactie achter