Nieuwe website ‘Woonaccent voor Makelaars’

Opdracht

Crossmedia Communicatiegroep werkt al jaren samen met Woonaccent Nederland. Zodoende kwam Woonaccent bij ons met de vraag of wij konden meedenken over het ontwikkelen van een nieuwe website, gericht op hun B2B doelgroep. Een belangrijk doel bij deze te ontwikkelen website was het behalen van een hogere conversie ten opzichte van de huidige pagina binnen de bestaande website. De specifieke doelgroep (makelaars in Nederland) die deze website zal bezoeken moet goed geïnformeerd worden en de mogelijkheid krijgen om direct en gemakkelijk in contact te komen met Woonaccent.

Concept en oplevering

Met alle wensen van Woonaccent in ons achterhoofd hebben we een ontwerp gemaakt, dat in het verlengde ligt van de corporate website en de huisstijl; een frissere, eigentijdse updateDe website is inmiddels opgeleverd. Bekijk hem hier: woonaccentvoormakelaars.nl.

Makelaars kunnen via deze nieuwe site diverse pakketten afnemen voor hun marketingondersteuning. Naast de diensten binnen dit pakket biedt Woonaccent voor haar deelnemers een aantal aanvullende diensten en opties om voordelig maatwerk af te nemen. Op deze manier kunnen (kleine) makelaars beter concurreren met grotere kantoren in hun regio.
Wil jij ook een nieuwe website of ben je op zoek naar nieuwe ideeën? Neem dan gerust contact met ons op!

Laat een reactie achter

CMCGMaatregelen omtrent Coronavirus