2017. Een nieuw jaar is vaak een mooi moment voor een nieuwe baan.

Twee nieuwe collega’s

Tatjana Eerhart en Linda van der Veen zijn onze nieuwe medewerkers binnen het CMCG team. Tatjana gaat aan de slag als projectmanager, Linda als online marketeer.

Beide dames komen iedere dag vanuit Leeuwarden naar Heerenveen, al komt Tatjana van oorsprong uit Rotterdam en Linda uit Groningen.

Tatjana

“Na een afwezigheid van 8 jaar ben ik weer terug in het vertrouwde reclamevak. Heerlijk om weer met een groep enthousiaste, creatieve mensen bezig te zijn om mooie campagnes neer te zetten. Binnen de bureaus in Rotterdam en Amsterdam waar ik werkte, ben ik van productie en traffic naar account gegaan. En in mijn vorige baan als marketing- projectmanager bij een uitgeverij heb ik me verdiept in verschillende branches. Maar voornamelijk de foodbranche, waar eigenlijk iedereen wel iets mee heeft. Ik heb er zin in om me weer te gaan verdiepen in voor mij nieuwe klanten en hun producten, om samen met ons team mooie dingen neer te zetten.

Tatjana Eerhart

Linda

“Sinds begin januari ben ik werkzaam bij CMCG als online marketeer; een goed begin van het nieuwe jaar! In mijn vorige functie als contactspecialist/junior marketeer was ik deels verantwoordelijk voor de marketing binnen het bedrijf. Na 1,5 jaar werkervaring opdoen, heb ik de conclusie getrokken dat online marketing het vakgebied is waar mijn interesse ligt en waar ik graag verder in wil groeien. Ik heb er dan ook onwijs veel zin in om alle ins en outs van online marketing te onderzoeken, te analyseren en toe te passen. Mijn specialisaties zijn social media en e-mailmarketing. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Let me know!”

Linda van der Veen

Comments

Laat een reactie achter