NEFIT is de grote winnaar van de VSK Awards 2014. De kamerthermostaat NEFIT Easy sleepte zowel de VSK Award in de categorie systeemoplossingen als de publieksprijs in de wacht. De winnaars van de VSK Awards 2014 werden maandag 3 februari in de Jaarbeurs bekendgemaakt. De jury beoordeelde 32 inzendingen in vier categorieën. De Awards werden uitgereikt door juryvoorzitter Ed Nijpels, de publieksprijs door Claudia Reiner, vicevoorzitter van UNETO-VNI.

Nefit toont volgens de jury lef om een thermostaat te ontwikkelen die los van welke energieleverancier en merk CV-ketel ook gebruikt kan worden. “Met de slimme kamerthermostaat Nefit Easy laat het bedrijf zich van zijn beste kant zien”, aldus het juryrapport. De thermostaat levert NEFIT de VSK Award op in de categorie systeemoplossingen. Met een bijbehorende App kan de gebruiker op afstand de temperatuur regelen. De Nefit Easy meldt ook automatisch storingen, de installateur is hierdoor beter in staat vooraf het probleem te analyseren. De thermostaat is zelflerend en informeert over het gebruik. Volgens Nijpels een goede manier om mensen bewuster met energie om te laten gaan. “Een prachtige systeemoplossing voor consument en installateur.”

Noordwest12 was verantwoordelijk voor de grootscheepse introductiecampagne van de Nefit Easy, alsmede de complete presentatie op de VSK 2014. Bekijk hier de case.

Bron: VSK

Laat een reactie achter