Je maandelijkse Online Update – Wat gebeurde er in juni 2017

Het is tijd voor jouw maandelijkse dosis online updates. Wat gebeurde er in juni 2017? Wij hebben het een en ander voor jou op een rijtje gezet!

 

WordPress 4.8 is sinds begin juni beschikbaar

Vanaf begin juni is WordPress versie 4.8 (Evans) beschikbaar om te downloaden of te updaten. Zoals gewoonlijk is bij een nieuwe versie is er ook deze keer weer het een en ander veranderd.
Though some updates seem minor, they’ve been built by hundreds of contributors with you in mind. Get ready for new features you’ll welcome like an old friend: link improvements, three new media widgets covering images, audio, and video, an updated text widget that supports visual editing, and an upgraded news section in your dashboard which brings in nearby and upcoming WordPress events.“.

Geïnteresseerd? Hier< kan je meer informatie vinden.
WordPress 4.8

 

Bing Visual Search

Zoekmachine Bing maakt het mogelijk om binnen een afbeelding een vervolg zoekopdracht uit te voeren op een specifiek object. Stel dat je een afbeelding van een woonkamer bekijkt en je meer wil weten over een bepaald object, biedt Bing je de mogelijkheid om dit object te selecteren en hier een vervolg zoekopdracht op uit te laten voeren. Hier vind je meer informatie over de Visual Search toepassing van Bing.
Bing Visual Search

 

Wat kunnen we de komende jaren verwachten van e-mail en marketing automation?

E-mailmarketing is een evolutionair concept, waarbij het altijd heeft gedraaid om het bereiken van de juiste ontvangers op het juiste moment. Maar dit is aan verandering onderhevig. Welke ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten? Ontdek het hier!
Marketing automation

 

Google algoritme update

Ondanks de ontkenning van Google dat er een grote update is geweest, laten webmasters van verschillende grote websites weten dat er wel degelijk een verschuiving is geweest in de rankings en de hoeveelheid organisch verkeer. Sommige keywords lieten een enorme stijging dan wel daling zien. Wil je meer lezen over deze update? Kijk dan hier!
Google algortime update

 

Google Posts

Google Posts biedt Google My Business eigenaren de mogelijkheid om een bericht “te sturen” naar klanten en prospects via de lokale bedrijfsvermeldingen in de zoekresultaten. Deze posts blijven tot 7 dagen actief waarnaar ze verwijderd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer.
Google Posts My Business
 

Blijf up-to-date en lees ook volgende maand de online update!

Laat een reactie achter

CMCG online update