Je maandelijkse Online Update – Wat gebeurde er in juli 2017

Het is tijd voor jouw maandelijkse dosis online updates. Wat gebeurde er in juli 2017? Wij hebben het een en ander voor jou weer op een rijtje gezet!

 

Facebook lanceert “Groups for Pages”

Facebook heeft de lancering van “Groups for Pages” aangekondigd. Op deze manier kunnen merken, bedrijven artiesten specifieke groepen creëren voor hun fans. Door deze groepen kunnen merken en bedrijven nog meer interactie met hun doelgroep aangaan! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel dit artikel van Jon Loomer!
Facebook - Groups for Pages

 

Google Analytics – Ask Analytics Intelligence

Google heeft afgelopen maand een belangrijke aankondiging gedaan betreffende het eigen Analytics platform. Binnenkort bestaat de mogelijkheid om aan Google Analytics een vraag te stellen over je website, waarbij Google Analytics een rapport terug zal koppelen. Deze functie zal de naam “Ask Analytics Intelligence” krijgen. Lees meer in dit artikel.
Google Analytics - Ask Intelligence

 

Visuele update van Google Search Console

Na Google Analytics krijgt binnenkort ook Google Search Console een visuele update. Wil je alvast een voorbeeld bekijken? Klik dan even hier.
Google Search Console

 

Google Posts

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet: Google Posts. Door Google Posts hebben bedrijven en individuen een nieuw platform om te communiceren met een breder publiek. Google zegt zelf “Posten op Google is een nieuwe manier om relevante, frisse inhoud te delen met de mensen die op zoek zijn naar jou. Gebruik afbeeldingen, video’s en zelfs geanimeerde GIF’s om uw publiek te betrekken en voeg links toe om verkeer naar specifieke inhoud te sturen.” Meer weten? Bekijk de website van Google Posts.
Google Posts

 

Blijf up-to-date en lees ook volgende maand de online update!

Laat een reactie achter

CMCG online update