Interne processen koppelen aan e-commerce essentieel

Winkelen vanuit je luie stoel

Winkelstraten lopen leeg en pakketbezorgers maken overuren. De laatste jaren heeft het kopen op internet een grote vlucht genomen. Nu inmiddels veel consumenten vertrouwen hebben in het bestellen op internet kun je als organisatie niet meer achterblijven. CMCG biedt je een full service pakket voor je webshop. Van functioneel ontwerp en design tot SEO en online advertising.

Koppelen aan interne processen

Wanneer je e-commerce wilt gaan toepassen is de grootste uitdaging om koppelingen tot stand te brengen met betaalsystemen en backoffice systemen. Bij CMCG hebben we de nodige ervaring met het koppelen van dit soort systemen. Daarnaast kunnen we na de livegang ondersteunen bij het in de markt zetten van de site en optimaliseren van de conversie.

Direct aan de slag met e-commerce?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van e-commerce. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Van strategisch advies tot (online) activatie. Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter