Hosting en domein registratie

Altijd online

Je ziet het niet, maar toch is het heel belangrijk. De websites, databases en bestanden van onze klanten staan allemaal op computers in onze serverruimtes in Amsterdam en Groningen. Veel mensen beseffen niet hoeveel werk er gaat zitten in het goed online houden van websites. Het onderhoud, backuppen en het beveiligen van systemen is enorm belangrijk. Zeker nu het belang van de online diensten steeds groter wordt, kan een uur ‘downtime’ grote consequenties hebben. Hosting en domeinregistraties: bij ons in veilige handen.

Service

Wij zien hosting als een belangrijke service en is voor ons onderdeel van een totaal pakket bij website ontwikkeling. Wanneer we een website bouwen dan hosten we die bij voorkeur ook zelf. We doen dit omdat we altijd het aanspreekpunt willen zijn in geval van problemen. We laten onze klanten liever niet in een discussie tussen een webbouwer en een provider terecht komen. Kiezen voor CMCG is kiezen voor een onafhankelijke partij voor je webhosting en service. En dat hebben inmiddels al honderden merken gemerkt.

Direct aan de slag met webhosting?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van webhosting. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Van strategisch advies tot service. Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter