Hoe maak je rendabele Adwords campagnes?

Adwords campagnes op maat

Wanneer je op Google een zoekopdracht invoert, verschijnen er twee rijtjes op je scherm. De linkerrij geeft de ‘natuurlijke’ zoekresultaten weer met uitzondering van de top 3. Bedrijven betalen hiervoor per klik. In de rechterkolom wordt, ook per klik, voor alle posities betaald. Dit zijn de Google AdWords advertenties, gerelateerd aan zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Een uitgekiende Google AdWords Campagne helpt om beter en vaker zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep. Het trekt meer traffic naar jouw website en genereert meer kwalitatieve leads.

Rendabele Adwords campagnes

GooglePartner-cmcg
bingads-cmcg

Google is een goed geoliede advertentiemachine. De technische en inhoudelijke kwaliteiten van jouw website zijn leidend voor jouw positie in de zoekresultaten. Adverteren op internet helpt om de concurrentie op afstand te houden. Onze Google AdWords professionals ontwikkelen rendabele Google AdWords campagnes op maat. Dat wil zeggen: in overeenstemming met jouw doelstellingen en passend binnen het budget. Google AdWords rekent af op resultaat. Je betaalt per klik.

De tarieven zijn flexibel en worden beïnvloed door het veld dat je bespeelt. Ook andere ‘bieders’ en de door jou behaalde resultaten spelen een rol in dit tarief. Daar valt een wereld te winnen. Als Google AdWords Certified Partner leggen wij voor jou de juiste verbanden en koppelingen om met een realistische investering maximale waarde te creëren. Hoe? Onze Google AdWords consultants leggen met passie uit wat adverteren op internet inhoudt en oplevert. Wil je de diepte in, zodat je jouw eigen Google AdWords campagne kunt inrichten en beheren? Via onze Google AdWords trainingen delen we onze expertise en verrassen we je met Google marketingtips.

Direct aan de slag met Adwords?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van online advertising. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis.Van strategisch advies tot (online) activatie.  Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter