E-mailmarketing: meetbaar in dialoog met de klant

Meetbaar in dialoog met de klant

Het kennen van je klanten en ze benaderen op relevante interesses en behoeften. Dat is de essentie van e-mailmarketing. Opzet en uitvoering luisteren nauw. ‘Overdaad schaadt’ en onderschatting van het publiek komt als een boemerang terug. Maar als we samen de juiste zorg besteden aan jouw e-mailcampagnes, verdien je de investering snel terug. Meetbaar. E-mail marketing is verrassend snel inzetbaar als je een positieve invloed wilt uitoefenen op verkoop (cross en up selling), loyaliteit (merkverbinding), service (informeren) en CRM (interactie en analyse).

Van strategie tot resultaat meting

Welke goed uitvoerbare e-mailmarketing-strategie past bij de doelstellingen en mogelijkheden van jouw organisatie? Onze specialisten laten zien wat werkt. Als Application Service Supplier tuigen we een operationele systematiek op (zoals MailChimp, MailPlus en Measuremail), waarmee je zelf aan de slag kunt. Als Full Service Supplier zijn we je van dienst met het uitzetten van de koers, het verrijken van jouw database, het creëren van nieuwsbrieven en actiemailings, meten, rapporteren en optimaliseren. Desgewenst zetten we ervaren trainers en consultants in.

Direct aan de slag met e-mailmarketing?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten die je wegwijs kunnen maken in de wereld van e-mailmarketing. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Van strategisch advies tot (online) activatie. Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter