CMCG coach bij De Business Voice of Heerenveen

De Business Voice of Heerenveen is een ondernemersevenement die startende ondernemers op weg helpt door hen te koppelen aan een coach. Iedere startende ondernemer pitcht zijn verhaal of vraag en vervolgens kunnen de coaches zich aandienen als ze denken dat zij de ondernemer kunnen helpen.
 

CMCG als coach

Namens CMCG is Hilda de Haan gevraagd om als coach plaats te nemen tijdens de tweede editie van De Business Voice of Heerenveen.

Voor CMCG betekent dit de begeleiding van Alicia ten Hoeve. Alicia is werkzaam als Travel Counsellor in de regio Heerenveen. Ze heeft ruime ervaring in de reiswereld en ze heeft bijna alles wel gezien. Daarom wil ze juist andere mensen helpen om de perfecte reis uit te zoeken en het daadwerkelijk boeken daarvan. Hier ligt haar passie. Hilda gaat Alicia ondersteunen bij het vergroten van haar naamsbekendheid in de regio Heerenveen.
Hilda draaide voor Alicia en zag een uitdaging om Alicia te helpen: ‘In het verhaal kwam niet duidelijk naar voren waar Alicia zich in onderscheidt. Samen gaan we uitzoeken wat haar USP’s zijn en waar haar onderscheidend vermogen ligt. Waarom zou ik nu juist bij Alicia een reis boeken? Ik zie een mooie uitdaging om Alicia verder te helpen’.

Bekijk de compilatie van de finale avond.

Laat een reactie achter