Crossmedia Communicatiegroep partner van Academy Noord

De Crossmedia Communicatiegroep en haar bedrijven NW12, ClickQ, V12 en Echtemensen.com zijn partner geworden van het succesvolle Academy Noord platform.

Op donderdag 25 april aanstaande trapt Academy Noord weer af. De Academy timmert al voor het 3e seizoen aan de weg met interessante workshops en seminars. Dit is de Crossmedia Communicatiegroep niet ontgaan en toen de kans zich voordeed om partner te worden hebben we deze met beide handen aangegrepen.

 

Reserveer kosteloos uw plaats voor aanstaande donderdag

Grijp nu uw kans! Want partnership betekent dat wij u kosteloos voor het seminar van donderdag 25 april aanstaande mogen uitnodigen in het WTC Expo in Leeuwarden. Een interessant dagprogramma waar opnieuw Cor Hospes dagvoorzitter is. Hij zal u vertellen hoe we er voor staan in de online wereld. Er komen interessante gastsprekers, waaronder Claire Boonstra die meerdere malen Online Mediavrouw van het jaar is geworden. Dus reserveer snel uw plaats voor het seminar want vol = vol.

 

Zo meldt u zich aan

U kunt zich aanmelden via het formulier op de website van Academy Noord en daar vindt u tevens het gehele dagprogramma. In het formulier geeft u aan dat u een relatie bent van de CMCG.

Laat een reactie achter