Crossmedia Communicatiegroep wint prestigieuze Dutch Interactive Award

De Crossmedia Communicatiegroep heeft donderdagavond 16 mei één van de belangrijkste prijzen voor het beste interactieve werk in de wacht gesleept. Noordwest12 (design), V12 (techniek) en ClickQ (online marketing) ontwikkelden voor Sportvisserij Nederland een netwerk onder de naam MijnVismaat, een online sociaal platform, dat gebruikers de mogelijkheid geeft om via een app vangsten te registreren, te delen en te beoordelen.

Met deze vierde editie is de DIA uitgegroeid tot dé awardshow voor de interactieve branche. Met als grote onderscheid dat niet alleen wordt gekeken naar design en creativiteit, maar ook naar resultaat en de bouw van het project. Ook dit jaar bestond de onafhankelijke jury weer uit zwaargewichten binnen online commerce en media. Zij zorgen dat alleen de crème de la crème van de digitale industrie met een Dutch Interactive Award naar huis toe gaat!

Meer informatie Dutch Interactive Awards
Mijn vismaat

Quote van de klant Sportvisserij Nederland:

Sportvisserij Nederland (SVN) heeft zichzelf ten doel gesteld om haar klanten, de sportvissers meer te bieden. Door het inrichten van een online platform biedt zij hen de unieke mogelijkheid om hun visvangsten te registreren, te delen en inzicht te krijgen in goede viswaterplekken in Nederland. Inmiddels kent de community al meer dan 30.000 actieve gebruikers. Zij registeren hun vangsten met de vismaat app en delen deze met andere sportvissers. Door het actieve gebruik is SVN in staat om het viswater in Nederland goed in kaart te brengen en haar leden te adviseren over de goede visplekken. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in de toegevoegde waarde van het lidmaatschap door het aanbieden van MijnVismaat en de gebruikersvriendelijke apps. Loyaliteit is de voornaamste beweegreden geweest voor SVN om het project te starten. De gehele Mijnvismaat omgeving voorziet in een grote behoefte en zal een enorme sociale impact hebben op sportvisserij Nederland.

Need we say more?

SVN_BRANDBOX_MIJNVISMAAT_DIA

Laat een reactie achter