CMCG versterkt team met Hilda de Haan als account director

Hilda-de-Haan-CMCG

Met ingang van 23 mei a.s. komt Hilda de Haan het team van CMCG als account-director versterken. Hilda is meer dan 25 jaar werkzaam in het communicatievak, waarvan bijna 20 jaar in een  management functie.

Hilda heeft ruime ervaring binnen verschillende branches. Van MKB, overheid tot multinationals (Accolade wooncorporatie, Philips) en heeft jarenlang een vooraanstaande rol gespeeld binnen de marketing communicatie in de retail (o.a. Remark Groep, Friesland Campina).

De kracht van Hilda ligt in het ontwikkelen van campagnes in teamverband, zowel corporate identity als actiematige campagnes. Hierbij vormt zij de schakel tussen de interne team(s), externe partijen en de opdrachtgever.

Hilda over haar nieuwe functie binnen CMCG: “Het uitdagende in het vak is dat je sparring partner bent, inhoudelijk advies kunt geven en de juiste balans weet te bewaren tussen bureau en de opdrachtgever. Ik heb erg veel zin in de nieuwe uitdaging, ook gezien het feit dat CMCG alle facetten van het vak in eigen huis heeft. Zowel de off-line als online activiteiten bieden veel uitdaging!”.

Showing 2 comments

Laat een reactie achter