CMCG over trends en ontwikkelingen

Wij van de Crossmedia Communicatiegroep hebben ervaring in en kennis van veel vakgebieden. Onze expertise gebruiken we om campagnes te bedenken, content te creëren en producten op te leveren voor onze klanten. Maar onze kennis gebruiken we ook om zowel eigen medewerkers als anderen up-to-date te houden over de dynamische wereld van Marketing.

Zo hebben we experts in dienst die de ontwikkelingen in hun vakgebied nauwgezet volgen. Onze medewerkers geven lezingen, worden regelmatig gevraagd voor gastcolleges op hogescholen en updaten onze klanten periodiek.

We hebben inmiddels ervaren experts op het gebied van Big Data, toch een zeer actueel en recent opgekomen vakgebied. Ook krijgen we regelmatig vragen over onderwerpen als mobiele apps, eyetracking of wat er gebeurt in de deeleconomie. Recentelijk is over het laatstgenoemde onderwerp een presentatie gehouden voor onze klant NOM. Hieronder een korte samenvatting van deze presentatie. De sheets en meer informatie is te vinden op de betreffende casepagina.

Ben je benieuwd wat voor jouw organisatie kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact met ons op om te informeren naar onderwerpen en mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Emerce Conversion Optimizely