CMCG lid Dutch Digital Agencies

Dutch Digital Agencies (DDA) staat sinds 2002 voor de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland. De Nederlandse digitale industrie innoveert en professionaliseert in toenemende mate. DDA werkt als een branchevereniging en kennisplatform in deze groeiende branche. Het richt zich op de technologische ontwikkelingen en het game-changing werk dat in Nederland dagelijks gemaakt wordt. DDA is daarmee een aanspreekpunt voor digitale bureaus, opdrachtgevers, pers, arbeidsmarkt en opleidingen.
Dutch Digital Agencies stimuleert actief het creatief innovatieve vermogen van de digitale industrie en de interactie tussen de 80 aangesloten bureaus in de vorm van een breed aanbod aan workshops en kennissessies.

Reeds vanaf 1994 heeft CMCG voorop gelopen binnen alle ontwikkelingen in de transformatie naar digitale en interactieve communicatie. Hierbij gaat het niet meer om on- of offline. Design kan niet meer zonder strategie, engineering niet meer zonder usability en marketing niet meer zonder data. Kunst is om experts met elkaar te verbinden. Professional word je alleen door samen te werken.

Voor ons staat DDA synoniem voor die professionaliteit en samenwerking.

Bekijk hier onze pagina op Dutch Digital Agencies.

Laat een reactie achter

FITC Amsterdam