CMCG is onderdeel van de Digital Help Squad

CMCG is onderdeel van de Digital Help Squad

Dossier: Van vandaag naar morgen

Digitale experts van Nederland bundelen krachten om MKB-ondernemers in corona crisis te helpen. Bijvoorbeeld fysieke kledingwinkels, kappers, schoonheidsspecialisten, sportscholen, vervoerders, bloemisten maar ook scholen, onderwijs en zorginstellingen. Hoe kunnen zij online inspelen op deze veranderende omstandigheden? We denken graag met je mee!

Naar een initiatief van branchevereniging en kennisorganisatie Dutch Digital Agencies (DDA), worden er elke dinsdag en donderdag tussen 20:00 en 21:00 uur gratis webinars verzorgt door digitale experts uit het hele land. Deze webinars hebben een open insteek: kom gerust met vragen waarover je wilt sparren of als je opzoek bent naar concreet advies en/of uitleg, helpen we je ook graag verder!

Tijdens de webinars kun je antwoorden krijgen op vragen als: hoe richt ik snel een online omgeving in voor mijn fysieke winkel die niet meer open mag? Hoe kom ik online van mijn winkelvoorraden af? Hoe verzorg ik digitaal onderwijs? Hoe houd ik online contact met familie? De gratis webinars zijn een initiatief van DDA, de brancheorganisatie van de top digitale bureaus in Nederland, en worden gegeven door leden van de beste top100 digitale bureaus van Nederland. Namens CMCG zullen er afwisselend experts aanwezig zijn.

Toegang tot de webinars is zonder registratie, geheel belangeloos en vrijblijvend. Bekijk hier de agenda voor jouw regio.  Je hoeft alleen maar deel te nemen aan een Zoom meeting, de link is te vinden op de site van DDA of gewoon hieronder. Vergeet je vragenlijstje niet! 

Tune in!

https://zoom.us/j/151755634


Gratis digitaal adviesgesprek

Liever een 1-op-1 gesprek met een consultant, expert of projectmanager van CMCG? Dat kan ook gewoon! Vul onderstaand formulier in, of neem contact op met Nienke (n.weening@cmcgroep.nl / 06 – 52 58 98 02).


Vragen? Of kunnen we iets voor je betekenen?

Wij helpen je graag verder.
/ Bel Nienke Weening via 06 – 52589802 of mail naar n.weening@cmcgroep.nl.

Laat een reactie achter

CMCG