CMCG als partner voor content supply

Het gaat niet om de drager, maar om de content

Contentmarketing krijgt pas vorm door Content supply zoals audio, video, fotografie, teksten, infographics, testimonials en games. Hoe zorg je voor de kwaliteit en continuïteit? Een consument deelt al lang niet meer alles. Onze specialisten helpen je hierbij. Door het vooraf maken van goede afspraken (blue prints), het planmatig vastleggen van communicatiemomenten (planners), een netwerk van professionals en door een (beproefd) systeem van projectmanagement.

Van storytelling tot persbericht

Een journalist is niet altijd een copywriter, een copywriter is niet altijd een conceptdenker. In de 20 jaar dat CMCG bestaat hebben we een ‘legertje’ professionals om ons heen verzameld, die elk vanuit zijn of haar eigen expertise wordt ingezet voor de productie van copy. Tekst moet ontroeren, aanzetten tot actie en wordt tegenwoordig veel ingezet als ‘spreektaal’ bij de inzet van film. Dat vergt expertise van de Crossmedia Communicatiegroep.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Om je te onderscheiden in de berg van informatie helpt het om met veel beeldmateriaal te werken. Dat doen we allemaal met onze eigen (mobiele) camera op Facebook, via Instagram en op Pinterest. De creativiteit spat er tegenwoordig vanaf. Maar wie maakt nog die echte lekkere plaat of video? Waarin alles tot in detail is uitgelicht en waarbij de figuranten bijdragen aan jouw merkimago? De Crossmedia Communicatiegroep werkt met Echtemensen.com. Eén van de grootste modellenbureaus van Nederland. Met daarbij een passend netwerk van professionele fotografen.

Video heeft de toekomst

Met 45 miljoen bezoekers per dag en 1700 jaar om alle films die er nu op staan te bekijken is YouTube niet te negeren. En ‘hot’ voor de marketingmanager. Vooral de aanstormende generatie bekijkt en beoordeelt het liefst via video. Net als met fotografie steken de HD video’s met kop en schouders boven het gemiddelde uit. Goede video valt of staat bij het juiste script, betrokken regie en uitermate veel kennis van de technische crew. Zeker in de postproductie is alles mogelijk. Voer voor de specialisten van CMCG dus.

Digitale knipseldienst

Binnen het CrossmediaContent Share Platform kun je alle soorten van informatie plaatsen en beheren. Je kunt content verzamelen, koppelingen naar interessante RSS feeds aanmaken, maar je kunt ook een abonnement nemen op onze ‘digitale knipseldienst’ (Digital Snippets). Volgens een vooraf vastgelegde lijst van relevante onderwerpen die betrekking hebben op jouw merk of relevant zijn voor jouw doelgroep monitoren wij ontwikkelingen en nieuws over die betreffende onderwerpen. Dat doen wij via internet, maar ook via reguliere pers(diensten) en social media.

Regie = project en campagne management

De ontwikkeling van content vergt regie. Die regie voer je uiteraard zelf op hoofdlijn uit. Maar wie zorgt er voor kostenplanning en -beheersing, wie zorgt er voor dat alles conform afgesproken tijd wordt afgeleverd en gedistribueerd? De Crossmedia Communicatiegroep beschikt over ervaren projectmanagers die je die zorg (optioneel) uit handen nemen. Datzelfde geldt voor een stuk techniek waar je onherroepelijk tegenaan loopt. Hoe maak je content ‘responsive’, hoe zorg je voor de juiste data koppelingen? Geen reden voor zorg. We kunnen het je uit handen nemen.

Direct aan de slag met je content?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van content marketing en supply. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Van strategisch advies tot (online) activatie. Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter