2017. Een babyboom bij CMCG.

Drie baby’s geboren!

De maand mei was een bijzondere maand voor 3 van onze CMCG collega’s. Ruth, Nienke en Michelle zijn samen met hun partners de trotse ouders geworden van drie kleine wondertjes.

  • Ruth – bevallen op 6 mei 2017 van zoon Arvid Ort.
  • Nienke – bevallen op 13 mei 2017 van dochter Britt.
  • Michelle – bevallen op 30 mei 2017 van dochter Evie Logan.

Ruth en Arvid

“6 mei is Arvid geboren. Het is een relaxed en rustig mannetje die graag slaapt. Hij heeft een super trotse broer Abel en zus Ava. Ondanks alle drukte met drie kleine kinderen genieten we volop van deze mooie kraamtijd.” 

Nienke en Britt

“13 mei mochten wij Britt in onze armen sluiten. Haar grote zus Puck is heel wijs met haar, al vindt ze dat Britt soms een beetje op een hamster lijkt. Dit komt door haar grote wangen, zegt Puck.”

Michelle en Evie

“Als projectmanager probeer je altijd alles zo goed mogelijk te plannen. Maar door de komst van onze kleine Evie weten we dat zij bepaalt en dat plannen geen zin heeft. De bevalling was in het ziekenhuis gepland, maar het werd uiteindelijk een turbobevalling op een matras in de woonkamer. Borstvoeding was de bedoeling, maar mevrouw prefereert de fles en dat baby’s veel horen te slapen, daar heeft ze duidelijk een ander idee over. Het is een pittig dametje die haar karaktertje al goed laat zien. We zijn super blij met haar, trots op ons gezinnetje en laten met alle liefde voor nu de planning aan haar over.”

Comments
  • Jacolien van Bruchem
    Beantwoorden

    Wat leuk!! Van harte gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

CMCG online updateCMCG online update