App development: kies voor één platform

Apps: het internet in je broekzak

Tablets en smartphones zijn één van de belangrijkste middelen om op zoek te gaan naar informatie over producten en bedrijven. Steeds meer consumenten -jong en oud- gebruiken apps als een gemakkelijke manier om iets op te zoeken, uit te zoeken of te delen. Als bedrijf is het belangrijk om ook hier vindbaar te zijn en klanten zelfs een aanvulling te bieden op fysieke producten in de vorm van een app. App development vraag om een interdisciplinaire aanpak van strategie, interactive design en development.

Zoveel mensen, zoveel telefoons

Er zijn honderden verschillende modellen telefoons. Bij het ontwikkelen van een app is het verstandig om goed te kijken naar de manier van ontwikkelen. Bij CMCG hebben we gekozen voor een development methode waarbij de kern van de app voor zowel Android en iOS als Windows Phone applicaties gebruikt kan worden. Alleen de grafische schil maken we specifiek op maat voor de verschillende platformen. Door deze ontwikkelmethode bespaar je veel tijd.

Direct aan de slag met app ontwikkeling?

Binnen de Crossmedia Communicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van mobiele apps. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis.Van strategisch advies tot (online) activatie.  Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

Laat een reactie achter