Echtemensen.com / Rechtenvrij boeken van modellen.

Echtemensen.com is het casting- en productiebureau dat ‘echte mensen’ boekt. Het grootste bestand van Nederland vertegenwoordigt modellen en acteurs uit het Nederlandse straatbeeld en zijn stuk voor stuk spontane, cameragenieke en betrouwbare mensen. Zoek je de perfect match? Echtemensen.com brengt professionals bij elkaar.

Waarom ‘echte mensen’?

Echtemensen.com is ontstaan vanuit de vraag naar ‘echte mensen’ als model of acteur. Opdrachtgevers uit vooral de marketing- en communicatiebranche zijn steeds meer op zoek naar modellen die de doelgroep vertegenwoordigen. ‘The girl next door’ overtuigt beter dan een highfashion-model. Reclamecampagnes, catalogi, billboards, websites, magazines, bedrijfsvideo’s: onze casting en producties zijn vooral gericht op opdrachten die onderdeel uitmaken van marketingcampagnes.

Jij zoekt, wij vinden.

Casting en productie is bij ons in goede handen. Zoek je een model of acteur voor een reclamefilm? Wil je een complete fotoshoot op locatie met meerdere modellen? Voor jou zoekt Echtemensen.com de beste mensen bij elkaar. Van modellen tot fotograaf of cameramensen, van locatie tot styling en visagie. Door met je mee te denken, zijn we in staat jouw aanvraag snel, vakkundig en tot in de puntjes te regelen.

ECHTEMENSEN-site-CMCG

Rechtenvrij boeken

Bij Echtemensen.com kunnen modellen en acteurs rechtenvrij worden geboekt. Hierdoor krijgen onze opdrachtgevers meer vrijheid om hun beelden te gebruiken voor bijvoorbeeld internet, tv en gedrukte media. Vooral bij het aanleggen van een beeldenbank dat aansluit op huisstijl items, is het rechtenvrij boeken een groot voordeel. Je wilt deze beelden graag een aantal jaren gebruiken zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Wel kan het zijn dat wanneer een model geboekt wordt voor een grote campagne, er wel een aparte buy-out wordt gevraagd.

Meer informatie

Meer informatie over het rechtenvrij boeken van modellen of de inzet van foto of video producties? Bekijk het op de website van Echtemensen.com of bel direct: 0513 65 69 99.