Digital marketing.
Zo zet je klantcontacten om in winst.

En toen was er internet. Het wereldwijde web luidde de digitale revolutie in. We leven en delen online, we doen online zaken. We staan 24/7 in verbinding met bestaande klanten en prospects. Via websites, social media en e-mailing. Zoekmachines als Google sturen ons denken en handelen, de discussie over privacy laait op.

Maar nu even nuchter. Natuurlijk, we zetten innovatieve kanalen en technieken in. Maar de essentie van marketing blijft onveranderd: klantcontacten leggen en omzetten in winst. Daar helpen wij je bij. Digitaal.

Digital marketing

SEO

Allerlei elementen, wel en niet beïnvloedbaar, bepalen jouw ranking in de relevante zoekmachines. De techniek, structuur en content van je site heb je als eigenaar zelf in de hand. Wij helpen je met de realisatie en optimalisatie van die basiselementen en geven je inzicht in hoe de algoritmes van Google ‘denken’. Trekt je website de juiste doelgroep? Hoe zet je SEO in voor een winstgevende client experience? Van zoekwoordanalyse tot linkbuilding, van relevante content tot SEO-blogs, bij ons vind je de specialisten die jou op een voorsprong zetten. Lees hier meer over zoekmachine marketing.

Digital marketing

Display advertising

In cross media campagnes is display advertising een onmisbaar instrument om de contactmomenten met je doelgroep te optimaliseren. Zowel voor branding als voor retentie, awareness en productpromotie. Elke klik is zichtbaar, de effectiviteit van iedere geïnvesteerde euro is meetbaar. Banners schudden leads in de onderste regionen van de marketingfunnel wakker, zetten klanten aan tot conversie en leveren een schat aan data op. Van programmatic buying en real-time bidding naar conversie, retentie en data-analytics? Doe je voordeel met onze expertise in strategische display advertising campagnes.

Digital marketing

Social media services

Als je a zegt, kun je maar beter ook b en c zeggen. Want merktrouw komt te voet en haat te paard. Social media bieden een ongekende potentie voor naamsbekendheid, binding en interactie, maar vergen maximale creativiteit, consistentie en scherpte. Om je zeker te of je goed bezig bent, kunt je blind varen op onze sociale media experts. Van het aanmaken van een professioneel account tot de creatie van content en 24/7 monitoring, wij beheersen het volledige social media-alfabet. Daarmee bewaken we je merkidentiteit, zorgen we op het juiste moment voor reuring, en zetten we in op een rendabele dialoog met je doelgroep.

Digital marketing

Social media marketing

Jij en wij niet, natuurlijk, maar al die anderen brengen 30% van hun tijd door op social media. Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en Snapchat hebben één ding gemeen: hun enorme bereik en interactieve temperament. Maar ieder kanaal heeft zijn eigen doelgroep en etiquette. Van schooljeugd tot 65-plussers, je kunt als bedrijf niet om social media campagnes heen. Wie bereik je waar met welke content? Bespreek je strategie met onze gedreven social media marketeers. Hoe wij dit aanpakken? Dat lees je hier.

Digital marketing

Web Analytics

Meten en weten hoe je website presteert? Zien of je marketinginitiatieven werkelijk aansluiten op de customer journey die je klanten en prospects op je website ondernemen? Wij maken je online performance transparant en inzichtelijk. We zetten Google Analytics aan het werk en richten Google Tag Manager voor je in. Zodat je ziet wat er gebeurt en op elk gewenst moment kunt bijsturen. Onze web analisten leggen bloot wat wel en niet werkt, hoe je klanten hun reis afleggen en in welke fase bezoekers afhaken. Met één doel: testen wat beter werkt en verbeteringen doorvoeren, die de klantbeleving optimaliseren

Digital marketing

Conversie optimalisatie

Het is uiteraard van belang om je website volledig te optimaliseren, zodat deze door zoekmachines gevonden wordt. Wat even zo belangrijk is, is de conversie op die website. Met andere woorden: je stelt doelen in voor hetgeen je wilt bereiken met betrekking tot je bezoekers (aankoop, inschrijving, likes etc.). Om die doelen te behalen werken wij met conversie optimalisatie. Via A/B testen, mouse en eye tracking meten wij het gedrag van je bezoekers op je website. Door continue de optimaliseren verhogen wij hiermee de conversies. Hetgeen uiteindelijk leidt tot rendabele bezoekers.

Digital marketing

SEA

Als je in je browser een zoekopdracht invoert, verwacht je een steekhoudend antwoord. Daarin zit de kracht van SEA – Search Engine Advertising. Je koppelt een relevante advertentie aan zoekopdrachten die gerelateerd zijn aan jouw producten of diensten. Met de inzet van innovatieve technieken als Remarketing (RLSA) en Google Shopping ga je voor het beste zoekresultaat voor jouw doelgroep. Met één bestemming: jouw website. Samen met SEO vormt SEA de belangrijkste pijler onder digital marketing. We laten je graag zien waarom ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dirigeren je doelgroep van daaruit naar jouw antwoord.

Digital marketing

Rapportage en advies

Een old school marketeer/reclamegoeroe zei ooit: “De helft van je marketingbudget is weggegooid geld, je weet alleen niet welke helft”. Digital marketing achterhaalt die stelling. Alles is meetbaar. Aan marketingdoelstellingen koppelen we ondubbelzinnige KPI’s. Custom made dashboards geven real time inzicht in je online performance. Actuele rapportages leveren handvatten om op elk gewenst moment bij te sturen. Dát is de dynamische wereld van digitale marketing. Vaar je graag op datagestuurde adviezen? Dat zitten we op één lijn.

Digital marketing

YouTube adverteren

Met meer dan twee miljard gebruikers, waarvan ruim 8 miljoen in Nederland, is YouTube wereldwijd verreweg het grootste videokanaal en na Google zelf de grootste zoekmachine. Op dagelijkse basis wordt er ruim één miljard uur aan video’s bekeken, waarvan meer dan 70% dit via een mobiel apparaat doet. Een prachtig kanaal om door middel van advertenties je verhaal te vertellen aan je doelgroep. Hoe wij dit aanpakken? Dat lees je hier.

Vragen? We zijn er om je te helpen!

Nieuwsgierig naar meer?