Digital Engineering.
Voeg waarde toe aan de beleving van je klanten.

Digital Engineering gaat over techniek. Over ontwikkelen, verbinden en bouwen. Over het oplossen van digitale uitdagingen. De resultaten van digital engineering zijn altijd en overal te zien – op het scherm van je desktop, laptop of iPhone. De kwaliteiten van je digital engineer zijn direct zichtbaar. Aan de snelheid van laden, de functionaliteit, de slimme zoekfuncties, de gebruiksvriendelijkheid.

Wij gaan voor topprestaties in digital engineering. Met als uitgangspunt dat de website of app die we voor jou ontwikkelen waarde toevoegt aan de beleving van je klanten. Daar brengen we alle relevante disciplines voor bij elkaar.

Digital engineering

Concept en design

Aan de realisatie van een technisch bouwwerk gaat een cruciale fase van concept en design vooraf. In die fase bepalen we of de functionaliteiten aansluiten op de eisen en gedragingen van je doelgroep en bijdragen aan strategische uitgangspunten. Ook bepalen we of de toegepaste techniek en de vorm en inhoud je merkwaarden versterken. Een website of app is vergelijkbaar met een technisch bouwwerk. Daarom nemen wij het concept en design van je website en apps buitengewoon serieus. Ze zijn er om 24/7 geld voor je te verdienen.

Digital engineering

Ontwikkeling en tooling

Ontwikkelingen in digital engineering kennen geen grenzen. Je hoeft niet alle hypes en trends te doorgronden om de juiste keuzes te maken. Wij scheiden het kaf van het koren. Jouw wensen staan centraal bij de technieken en tools die we gebruiken voor je website en  apps. We zorgen ervoor dat ze draaien op systemen die voor jouw doelgroep relevant zijn. Dat ze compatibel zijn en dat je gemakkelijk kunt updaten en upgraden. Native, hybrid, low-code? Vanuit onze onafhankelijke positie kijken we samen welke techniek past bij jouw doelen. We maken dat het werkt en blijft werken.

Digital engineering

Continuïteit en support

Het is een feestelijk moment, de livegang van een website of app. Ook voor ons. Net als bij de doop van een nieuw schip, past er een glas champagne bij. Daarna gaan we snel over tot de orde van de dag. Want we beseffen dat het echte feest pas begint als blijkt dat alles voor honderd procent functioneert. Onder alle omstandigheden. Daar kun je ons op aanspreken. Met de garanties van een flexibel beheercontract. Daarmee bieden we je zekerheid en continuïteit en houden we je op de hoogte van trends en ontwikkelingen die voor jouw business interessant zijn.

Digital engineering

Websites

Je website is de spil van je online marketing activiteiten. De ontwikkeling van je website is een uitdagende reis met veel etappes. Waar begin je, hoe houd je grip op het ontwikkelproces, en hoe blijven alle neuzen gericht op een feestelijke, resultaatvolle finish? Wat ons betreft, beginnen we bij het begin. Bij jouw strategie. Daar kiezen we in overleg de best passende techniek en vorm bij. Eerst virtueel, om verspilling te vermijden. Dan gaan we stapsgewijs ontwerpen, bouwen, vullen en testen. Daar betrekken we je actief bij, in elk stadium. En daarbij staat jouw doelgroep altijd op de voorgrond.

Digital engineering

E-commerce

Vergelijkings- en boekingssites beleven hoogtijdagen, geld bereikt je portemonnee via het digitale loket, pakketbezorgers hebben geen seconde rust. Nederland transformeert van een traditionele handels- en zeevaartnatie in een innovatief e-commerceland. En de grenzen van de elektronische markt zijn nog lang niet bereikt. Zakendoen via internet professionaliseert. Je webshop is allang geen online etalage meer, maar ondersteunt het complete beslissings- en aankooptraject. Houd de wind in je zeilen. Profiteer van de kennis en tools van onze multidisciplinaire marketingteams.

Digital engineering

Apps

Een idee voor een app? Stel jezelf eerst deze vraag: levert mijn app mijn klanten en relaties aantoonbare meerwaarde? Zo ja, dan vertalen we jouw idee in een uniek programma dat je doelgroep via de smartphone aan je merk bindt. We maken een inventarisatie van de gewenste features. Die leggen we vast in een ontwerp. Dan gaan we bouwen en testen. Samen zorgen we ervoor dat je app binnen de afgesproken planning klaar staat om te downloaden.

Vragen? We zijn er om je te helpen!

Nieuwsgierig naar meer?