Design.
De consistente verbinding met je doelgroep.

Van website tot winkel, van ad tot app, van billboard tot bidboek. Je bent herkenbaar als jouw stempel erop staat, jouw signatuur. Wij helpen je bij de realisatie van het beeld dat jij voor ogen hebt. Vanuit de wetenschap dat consistentie cruciaal is in het dichte woud van middelen, technieken en kanalen waarmee jij je tot je doelgroep verhoudt.

Met logica en samenhang maken we je merk sterk. Het is als in een snoepwinkel. Als je er binnenstapt, weet je even niet waar je het zoeken moet. Maar met een goed advies komen vormen, kleuren en smaken bij elkaar. Tot een mix die verleidt en beklijft.

Design

Brand design

Er was eens een Duitse autofabrikant met een passie voor kwaliteit en snelheid. Op het racecircuit verschool hij zich achter de naam van zijn dochter. Die lag zo lekker in het gehoor, dat een grootaandeelhouder hem bombardeerde tot merknaam van alle auto’s die de fabriek nog zouden verlaten. Mercedes leefde nog lang en gelukkig. Een sterke merknaam zet je bedrijf op voorsprong. Het loont de moeite om kritisch na te denken over de vraag of je naam goed is uit te spreken, gemakkelijk te onthouden is en weerspiegelt waar je voor staat. Samen met de kleur, vorm en stijl die je aan je naam verbindt, is je identiteit een feit. Je bent herkenbaar. Online, offline. Toon wie je bent. Aan jezelf, voor je doelgroep.

Design

Verpakkingsdesign

Klanten verleiden met een directe confrontatieop de winkelvloer of in de schappen? Verpakkingsdesign  is verreweg de belangrijkste instore activatie tool. Ook op websites geeft de verpakking van je producten een belangrijk signaal af. Een goed ontworpen verpakking draagt bij aan brand building, herkenning en binding. Ons designteam realiseert functionele en representatieve verpakkingen en verpakkingslijnen die in de beslissende fase van de klantreis voor de finale impuls zorgen. Creëer herkenning, waardering en meer omzet.

Design

Interaction design

Internet is interactie. Daarin verschilt online marketing als dag en nacht van old school marketing. Is een gedrukte antwoordkaart 24 uur onderweg; een digitaal antwoordformulier is 24/7 in touw. De concurrentie op internet is heftig, de tijd om je klanten tot de gewenste actie aan te zetten minimaal. Daar stemmen we interaction design op af. We ontwerpen AdWords en banners met een maximale klikratio, creëren websites en landingspagina’s die ondubbelzinnig aanzetten tot actie en conversie, en gaan voor de dialoog en merkindentificatie op social media. Op internettijd is het 24/7 spitsuur. Zorg ervoor dat jij de file vóór blijft.

Vragen? We zijn er om je te helpen!

Nieuwsgierig naar meer?