Het Content Share Platform / Content sharing made easy.

Content Marketing is de populaire verzamelnaam voor het ontwikkelen, beheren en actief (laten) delen van alle soorten relevantie informatie met betrekking tot jouw merk. Allemaal middelen en media, die jouw doelgroep kunnen beïnvloeden tijdens het koopproces (de ‘customer journey’) en uiteindelijk tot een positief imago van jouw merk kunnen leiden. Maar hoe beheer je al die content? En hoe verspreid je het?

Het Crossmedia Content Share Platform

We hebben hier een unieke oplossing voor bedacht: het Crossmedia Content Share Platform. Een ‘content hub’ waar je jouw informatie kunt beheren, verrijken met content van derden en vervolgens ook nog eens gemakkelijk kunt laten ‘sharen’ door eenieder die je toegang geeft tot dat platform.

Wat kun je daar mee?

Het CrossmediaContent SharePlatform biedt je een eigen webomgeving voor content beheer en sharing. Hierin kun je zelf jouw documenten (audio, video, foto’s, teksten etc.) uploaden, rubriceren en ontsluiten. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid voor het plaatsen van z.g. RSS Feeds of XML Feeds. Dat kunnen ‘feeds’ zijn vanuit jouw eigen organisatie of netwerk, maar ook van, voor jouw merk, relevante media. Denk hierbij aan de feeds van vakbladen of blogs, nieuws van leveranciers of news feeds van Google. Binnen deze unieke content hub is ook ruimte voor de laatste updates van berichten vanuit jouw eigen social media accounts.

CROSSMEDIA-CONTENT-1

Sharing vanuit één merk, één content hub

Het Crossmedia Content Share Platform biedt in één overzicht alle informatie die bij jouw merk hoort. Persberichten, nieuwsfeiten, de laatste social media updates, foto’s op Flickr, video’s op Youtube. Een bezoeker hoeft nooit meer te zoeken naar informatie. Vindt hij/zij de info die interessant is, dan kan hij/zij daarop klikken en wordt hij/zij vervolgens doorgestuurd naar het kanaal waar de informatie te vinden is. Vanuit de, op de pagina, vermelde verwijzingen (URL’s) kan hij/zij de informatie ook printen, doorsturen of sharen via één van de tientallen social media platforms die worden getoond. En dan ontstaat het bekende sneeuwbal effect. Van één share naar honderden shares.

Maak het platform van jezelf

Je kunt het het Crossmedia Content Share Platform inzetten vanuit onze eigen (beveiligde) servers, maar we kunnen het ook borgen binnen jouw eigen online infrastructuur. Dat kan ‘open’ binnen jouw website zodat iedereen er toegang toe krijgt. Het kan ook op jouw intranet, achter een beveiligde login. Optioneel kunnen we jouw Share Platform voorzien van jouw eigen huisstijl. Om het ‘sharen’ te bevorderen, kunnen we er ook nog een ‘wedstrijd element’ aan toevoegen. Wie de meeste ‘shares’ spaart, maakt kans op mooie prijzen.

Voor wie is het Crossmedia Content Share Platform geschikt?

Het Crossmedia Content Share Platform is geschikt voor bedrijven, webshops, overheden en instellingen die veel informatie voorhanden hebben en voor de distributie van deze informatie afhankelijk zijn van derden. Dat kunnen medewerkers vestigingen en partners in de distributiekolom zijn. Maar ook bijvoorbeeld overheden zoals gemeentes en provincies die veelal bergen informatiestromen moeten ontsluiten.

Meer informatie?

Direct aan de slag met met ons Content Share Platform? Binnen CMCG zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van content marketing. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Van strategisch advies tot (online) activatieMail of bel direct: 0513 65 69 99.

Neem contact met ons op

We zijn op dit moment niet online. Mail een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter