Critical Crowd / Co-creation: de toekomst van marketing.

Niemand kan meer voorbij aan de kracht van de consument. CriticalCrowd is het platform van consumenten dat bedrijven, instellingen en politiek helpt kritisch na te denken over de ontwikkeling van producten, diensten, campagnes, wet- en regelgeving. CriticalCrowd helpt om producten beter te maken, diensten beter begrijpbaar, campagnes relevanter en designs gebruikersvriendelijker?

Ontdek de kracht van de kritische consument

Wie is er bij jou baas over de producten en concepten die naar de markt gaan? Je product manager, de designer of de techneut? Of is het de (potentiële) klant die het eindoordeel velt over de combinatie van de intrinsieke en extrinsieke waarden van je merk? CriticalCrowd biedt je een platform waar je je producten, campagnes, apps, websites et cetera kunt testen. Honderden Nederlanders die klaarstaan om jou te vertellen wat ze van je merk vinden. Zodat je niet later via social media een flater slaat. Of duizenden Euro’s verspilt aan niet werkende campagnes. Co-creation: de toekomst van marketing.

CRITICALCROWD-3-CMCG

Hier schakel je de CriticalCrowd voor in

ENQUÊTES
Goed, beter, best of slecht. Wat gaat het worden?

APP REVIEWS
Doet die app wel wat jij wilt? Knopje op de juiste plek?

COMMERCIAL REVIEWS
Wordt het een Gouden Loekie of Loden Leeuw?

DESIGN REVIEWS
Kleur, typografie, beeld. Wat past het best?

PACKAGING REVIEWS
Welke verpakking leidt tot een aankoop impuls?

TEXT REVIEWS
Welke tekst spreekt het meest aan?

PRODUCT REVIEWS
Welk product voldoet het meest aan de verwachtingen?

USABILITY REVIEWS
Werkt die app of website wel naar behoren?

Jouw onderzoek levert deze organisaties geld op

Voor ieder onderzoek doneren wij per ingevulde ‘survey’ € 1,- aan een goed doel naar keuze van de deelnemer. CriticalCrowd verdient dus niets aan de deelname van de respondenten. Het enige waar je voor betaalt is gebruik van ons platform en de ontwikkeling en advisering van het onderzoek.

Meer informatie?

Direct aan de slag met CriticalCrowd? Binnen CMCG zit een multidisciplinair team van specialisten dat je wegwijs kan maken in de wereld van markt onderzoek en product ontwikkeling. Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Mail  of bekijk hier de mogelijkheden.