Concepting.
Hoe vertel ik het mijn klanten?

Concepting gaat over vorm en inhoud. Het is de fase waarin we je marketingstrategie vertalen naar een authentiek verhaal. Daar horen een logo of beeldmerk en een eigen stijl bij, zeker. Maar veel belangrijker is de centrale thematiek die die waarden van jouw merk en propositie tot in de diepste kern raken. Je concept is wie je bent. Je concept bepaalt de inhoud van je verhalen, de architectuur en atmosfeer van je website, je gedrag op social media.

En nog veel meer. Wij helpen je stapsgewijs bij de visualisatie, uitwerking en implementatie van je merkconcept. Dat doen we ‘from scratch on’, maar ook vanuit bestaande kaders. We zorgen voor herkenning. Voor de gewenste associaties en emoties. Verwen en verras je klanten tijdens hun grillige online expeditie.

Concepting

Merkontwikkeling

Een voorkeursplek veroveren in het brein van je doelgroep is hard werken. Daarin vormt merkontwikkeling of brandingeen even uitdagend als cruciaal proces. Als je vanuit niets meer dan een business plan begint, als je nieuwe producten of diensten in de markt zet of een doorstart maakt, of als je de stap naar internationalisering of e-commerce zet. Merkcreatie transformeert je bedrijf of propositie in een persoonlijkheid. Je biedt je doelgroep houvast voor identificatie en binding. Je hoeft geen Heineken of BMW te worden. Je hebt geen mega-budget nodig om te zijn wie je bent. Wat wel? Het lef om strategische en inhoudelijke keuzes te maken, gezond verstand en creativiteit. Onze marketing- en merkspecialisten staan klaar om je te inspireren. Stapsgewijs, van analyse naar visualisatie, van creatie naar positionering, van implementatie naar merkmanagement.

Concepting

Crossmediale campagnes

Je concept is de basis voor je verhaal, voor de consistente belofte aan je prospects, klanten of medewerkers. Maar hoe breng je jouw verhaal effectief onder de aandacht? Welke middelen zet je in om een specifiek product, een innovatieve dienst of een weergaloze actie aan de man te brengen? Met online advertising kruip je dicht op de huid van je doelgroep, genereer je extra reuring. Maar neem ook het bereik van offline media mee in je campagne. Van abri’s, billboards, radio, tv en print. De consument pikt overal signalen op – op internet, in de winkelstraat, in zijn luie stoel. Vuur een krachtig signaal af. Met effectieve campagnes. Online, offline en crossmediaal.

Concepting

Productontwikkeling

Je merk is een constante, je producten of diensten maken een steeds kortere cyclus door. Je past aan, je vernieuwt, je voegt toe, je verrast. Je weet dat markt- en klantwensen snel veranderen. Dus zet je op jouw moment nieuwe concepten in de markt. Een kwestie van planning, van timing. Van interactie tussen marketing en sales. Zet de juiste stap van productontwikkeling naar marktsucces. Met effectieve sales- en introductiecampagnes. Zet die middelen en kanalen in, die solide garanties bieden op winstgevende contacten met je doelgroep. Van productlancering naar meer klanttevredenheid, omzet en winst. Voor minder doen we het niet.

Concepting

Vragen? We zijn er om je te helpen!

Nieuwsgierig naar meer?