Activatie en content marketing.
Hoe relevantie leidt tot meer leads en loyalty.

Wie vind jij belangrijk? Jezelf, als merk, of je prospects en klanten die jouw merk omhelzen? In de digitale wereld is eenrichtingsverkeer taboe. Consumenten beoordelen je diensten en producten op informatie die maximaal op hún beleving en behoefte aansluit. Dat is de essentie van content marketing; van story telling.

Authentieke content inspireert, beantwoordt vragen en wordt gedeeld. Van blogposts tot video’s en podcasts, van white papers tot infographics en complete digitale magazines. Content is key. Bij ons vind je alle experts voor de creatie van content die jouw doelen ondersteunt. Onder één dak.

Activatie en content marketing

Content marketing strategie

Het taboe van de digitale eeuw: alleen maar adverteren en zenden. Dit is de tijd van informeren, delen en bewijzen. Relevante content is key voor de klantbeleving en daarmee voor je ranking in Google. Wat wil jouw doelgroep van je weten en hoe maak je daar overtuigende content voor? Welke thema’s passen bij de expertise en cultuur van je onderneming? Wat zijn de beste kanalen om je content te delen? Hoe zorg je voor unieke content, tijdige updates en respons? Hoe meet je de impact en conversie? Laten we bij het begin beginnen. Bij een heldere, uitvoerbare content marketing strategie. We staan klaar om samen met jou een heldere content marketing strategie te ontwikkelen.

Activatie en content marketing

Content creatie

Weten wát je wil vertellen is één, de vertaling naar inspirerende informatie en authentieke story telling is twee. Dat vraagt om tijd, aandacht en specifieke vaardigheden. En vooral om kennis van je doelgroep en zoekpatronen. Profiteren van ons multidisciplinaire content creatieteam. Copywriters en beeldspecialisten zetten jouw ideeën en concepten om in aansprekende, klant- en zoekmachinevriendelijke content. Van copy tot beeldresearch – en bewerking, van infographics tot animaties en video’s, wij helpen je met de creatie van unieke content waarin jouw passie en expertise doorklinkt.

Activatie en content marketing

Content Management

De customer journey verdient permanente ondersteuning. 24/7. Je volgers op Facebook, Instagram en Twitter kijken reikhalzend uit naar je volgende post. Google beloont je website met een betere positie als je geregeld nieuwe blogs en nieuwsberichten plaatst. Er komt geen einde aan. Iedereen trekt aan je. Verlang je naar meer grip op de planning, ontwikkeling, creatie, evaluatie en distributie van relevante, unieke content? Van content mapping tot web-editing en projectmatige contentmigratie, laat je informeren over de voordelen van content management à la CMCG.

Activatie en content marketing

Rapportage en advies

Een old school marketeer/reclamegoeroe zei ooit: “De helft van je marketingbudget is weggegooid geld, je weet alleen niet welke helft”. Digital marketing achterhaalt die stelling. Alles is meetbaar. Aan marketingdoelstellingen koppelen we ondubbelzinnige KPI’s. Custom made dashboards geven real time inzicht in je online performance. Actuele rapportages leveren handvatten om op elk gewenst moment bij te sturen. Dát is de dynamische wereld van digitale marketing. Vaar je graag op datagestuurde adviezen? Dat zitten we op één lijn.

Activatie en content marketing

Desktop Publishing

DTP – Desktop Publishing – staat voor: praktisch toepasbare kennis van typografie, kleurensymboliek, vlakverdeling, beeldbewerking, leesbaarheid en toegankelijkheid. DTP is niet weg te denken in digital engineering. Want functionele grafische keuzes zijn bepalend voor je online performance, óók in mobile marketing. Ze brengen je klanten in de juiste mood en dragen bij aan conversie. Wij hebben er de expertise, tools en koppelingen voor in huis. Voor elke uiting, online en offline.

Activatie en content marketing

Digitale illustraties

Tijd is geld, de consument is wispelturig. De beslissing om iets meer tijd op een website door te brengen, wordt in seconden genomen. Onbewust vaak. Visual spelen daarin een cruciale rol. Ze zorgen voor herkenning, roepen de juiste emoties op.  Content en copy gaan hand in hand. Stockmateriaal of unieke illustraties, we nemen je mee in de wereld van 2 en 3 D-visuals, pictogrammen en infographics. We laten je zien hoe je illustraties met verschillende digitale technieken naar je hand zet. Samen zetten we een sfeer neer, die je strategie versterkt en je doelgroep pakt.

Vragen? We zijn er om je te helpen!

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact met ons op

We zijn op dit moment niet online. Mail een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.