SOCIAL MEDIA IS NIET MEER WEG TE DENKEN

Niets voor mij en te veel moeite? Besef dat uw klanten, potentiële klanten en concurrenten de social media wel omarmen. Een serieuze analyse van de kansen en populatie hoort onlosmakelijk bij uw online marketing strategie. If you ‘like’ it or not. De essentie is dat de Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en YouTube populatie het ‘leuk’ vindt. Moeite hoeft het trouwens niet te kosten als u kiest voor onze expertise. Wij delen onze diensten op social media gebied als volgt in:

STRATEGIE

Het is goed om na te denken over wat u gaat doen. Met zo veel sociale netwerken, online conversaties, kansen en mogelijkheden, kost het veel tijd om dit alles helder te krijgen. Een Social Media Scan kan uw huidige positie op de belangrijkste sociale media in kaart brengen. En dat zijn niet alleen uw eigen social media accounts, maar ook de online conversaties (earned media) en wat uw medewerkers, fans of klanten vastgelegd hebben. Vervolgens is het verstandig na te denken over de rol van social media voor uw business. Ook op strategisch niveau. Wij kunnen u helpen een Social Media Strategie op te stellen. Met onze kennis van het social media landschap maken wij samen met u een plan om ook via social media uw organisatie- en marketingdoelstellingen te realiseren, deze door te meten en in uw organisatie vast te leggen. Deze strategie kan uiteindelijk toewerken naar een professioneel social media beleid met bijbehorende Social Media Software. En omdat social media nooit stil staat, blijven wij u graag helpen door middel van Social Media Consultancy.

ZICHTBAARHEID EN BEREIK

Social Media Professionalisering. Zo bent u klaar om uw merk meer uit te dragen, bijvoorbeeld door te adverteren op voor u relevante sociale media. Social Media Advertising met optimaal rendement en vanaf elk budget. Daarnaast wilt u op uw eigen kanalen ook berichten plaatsen om interactie met uw doelgroep te bewerkstelligen. Social Media Software helpt daarbij, en door middel van Social Media Content Management houdt u exact bij wat de impact is van berichten over uw bedrijf, merk, product of dienst. Zelfs een Social Media Dashboard behoort tot de mogelijkheden.

CAMPAGNES

Social Media Campagnes. Dat kan een Facebook Campagne zijn door middel van een app, of een LinkedIn Campagne waar u leads mee binnenhaalt. Een nog groter bereik bewerkstelligen? Denk dan eens aan een Crossmediale Campagne.

KENNIS EN INSPIRATIE

Social media zit verweven in elk vakgebied. Van directie tot HR en van marketing tot customer service. Het is ondoenlijk om álle social media ontwikkelingen bij te houden. Wij helpen u graag door eenmalige of periodieke Social Media Presentaties, gericht op uw specifieke situatie. Social Media Workshops en trainingen behoren ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor uw Account Managers (effectief gebruiken van LinkedIn), voor uw HR-medewerkers (HR & social media) of al uw medewerkers (do’s en don’ts op social media gebied).

DIRECT AAN DE SLAG MET SOCIAL MEDIA?
Binnen de Crossmedia Communnicatiegroep zit een multidisciplinair team van specialisten die je wegwijs kunnen maken in de wereld van social media. Van strategisch advies tot (online) activatie. Als adviseur en meedenker voor je merk, of gewoon op projectbasis. Mail of bel direct: 0513 65 69 99.

NEW-GOOGLE-CMCG

Het nieuwe uiterlijk van Google zoekresultaten

| Activatie, News | Geen reacties

De afgelopen maanden is voor steeds meer gebruikers van Google het uiterlijk van Google veranderd. Inmiddels is door een medewerker van Google bevestigd…

DATA-CMCG

Big data, toekomstige core business?

| Management, News, Retentie en loyalty, Strategie | Geen reacties

Tijdens het ICT Congres 2014 sprak Bernard Vroom, werkzaam als data analist bij KLM, over de nieuwe hype. Er is geen…

EMAIL-RENDEMENT-CMCG

E-mailmarketing: de hoogste ROI

| News, Retentie en loyalty, Strategie | Geen reacties

E-mailmarketing E-mailmarketing wordt steeds belangrijker. Uit de e-mailmarketing benchmark van E-village blijkt dat in 2014 e-mailmarketing voor veel marketeers hoog op…

JACQUELINE-OPPEDIJK-CLICKQ-CM

Nieuwe collega Jacqueline Oppedijk

| News | Geen reacties

Hallo! Mijn naam is Jacqueline Oppedijk en ik ben sinds februari werkzaam bij ClickQ als projectmanager. Voordat ik mij bij ClickQ…